Juttertje op het strand

Vandaag, dertig januari is het feest, niet omdat de golven hoog zijn, de zon schijnt of de sfeer goed is maar omdat Kim, de grondlegger van de Zwemburen, jarig is.
Met een luchttemperatuur van 7.1 graden stappen we het "warme" water van 6.1 graden in. De opkomst is goed, Wouter, Matthijs, Kim, Hans, Evert-Jan, Céline, Annebel, Alle, de drie kinderen van Céline en Matthijs, de twee kinderen van Kim en Hans en nog een nichtje en oma.
Niet iedereen ging het water in maar de meesten wel. Het was weer een feestje met de stevige golven die af en toe als een verrassing opdoken. Annebel probeerde nog even om dit met droge haren te doorstaan maar moest al snel toegeven dat de natuur dit zelf wel bepaalt.

Na een record van ruim tien minuten kwamen we afgepeigerd en vol adrenaline het water uit. Afdrogen, aankleden en dan thee, of...

Alle was goed voorbereid van huis gegaan met een fles Juttertje en voldoende glaasjes in zijn tas. Met deze welkome aanvulling op de zondag-verjaardag-duik konden we een mooi feestelijk tintje toevoegen en een toast brengen op de verjaardag van Kim.

Reacties

  1. prachtig om alles zo terug te kunnen lezen en wat fijn, al die positiviteit... ik wordt daar gewoon blij van! Dank jullie wel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

K-Kwal

Eerste lentedag

Flessenpost