Een hot tub dat is pas afzien

Een lunch break in het water, het is maandag zeven februari, we hebben om twaalf uur 's middags afgesproken op het strand. Wouter, Matthijs, Hans, Evert-Jan en ik. Een mooie onderbreking van de werkdag. 
Als we het strand oplopen halen we het weekend van Matthijs aan, die op bezoek bij vrienden in de hot tub gezeten heeft. Hij geeft aan dat het best zwaar is in de winter met de koude wind op je hoofd. Vol begrip lopen we door naar het water, dat op dat moment 6.3 graden Celsius is.
Het is een rustige zee en we dobberen wat rond, door het gebrek aan actie koelen mijn handen en voeten behoorlijk snel af. Matthijs gaat iets eerder dan de rest uit het water, rent als een ware atleet over het strand en duikt zo'n vijfhonderd meter verder de zee weer in om daarna over het strand terug te rennen. Ondertussen ligt de rest er tien minuten in, we vinden het mooi geweest. Wouter en ik besluiten dat het een goed voorbeeld was en rennen ook naar het punt vijfhonderd meter verderop om vervolgens zonder duik te nemen weer terug te rennen, Hans wijst ons nog aan op de foto bij deze post.
Het rennen is echt bijzonder want richting de zon rennend voel je de warmte van de zon goed op je lijf.
We drinken thee en gaan naar huis. Deel twee van de dag is begonnen 

Reacties

Populaire posts van deze blog

K-Kwal

Eerste lentedag

Flessenpost