Strategische plek

Woensdag drieëntwintig maart. Als Céline, Jip, Loes, Kim en ik om vijf uur het strand op lopen, zoekt Kim nog naar Evert-Jan en Simone, ze ziet hen niet ondanks het feit dat Evert-Jan staat te zwaaien alsof het de intocht van Sinterklaas is.
Evert-Jan en Simone hebben een plek op het strand gekozen die strategisch ver van de waterlijn is. Die zijn echt ervaren of hebben de blog van gisteren gelezen. We sluiten aan maar even daarvoor zijn we al uitbundig begroet door de oudste dochter van Simone, die ons dan nog niet kent maar meteen aangeeft ook te gaan zwemmen.
Het is weer prachtig weer en van kou is echt geen sprake. Ook in het water is het zeer goed te doen, het is vandaag 8.4 graden dus warm vergeleken met de 5.8 van een maand geleden.
Waarschijnlijk zit er behoorlijk wat warmte in het zand want koude voeten krijg ik er niet van.
We dobberen zo'n acht minuten en gaan dan op het gemakje het water uit. Even op de foto, een uitdaging met zo'n grote groep en kinderen die echt niet naar het strand kwamen om stil te staan.
Het grappige is dat echt niemand haast heeft met dit weer, met uitzondering van Evert-Jan want die moet met zijn zoontje op pad.
Op het gemakje fietsen we naar huis, dit keer weer gewoon met droge kleren dankzij die strategische plek op het strand.

Reacties

Populaire posts van deze blog

K-Kwal

Eerste lentedag

Flessenpost