The next level

Wat een kadootje! Het was al fijn om de verwarming vandaag een paar slagen terug te draaien, zeker met de huidige gasprijzen en om dan in de warme zon te gaan zwemmen is helemaal geweldig.
Het is vijf uur op donderdag tien maart als Hans, Kim en ik via de trap het strand oplopen en in de verte kijken of we Ans, Evert-Jan en Marie-Louise zien, we zien niets want ze zitten dicht bij de knuffelmuur waar het nu echt allesbehalve koud is.
We sluiten aan en trekken onze kleren uit, Marie-Louise vraagt of we al klaar zijn, het zal geen tweede keer gebeuren dat ze vermeld wordt als de oorzaak van onze onderkoeling.
Doordat de lucht warmer is, zo'n veertien graden, vind ik het nu wel iets lastiger om er door te komen maar ja als je dagelijks gaat zwemmen en dan eenmaal tot je knieën in het water staat is er natuurlijk geen weg meer terug.
Geen wind, geen golven dus we dobberen wat rond. Ik heb geen horloge aan dus Kim heeft de tijd en er is geen ruimte voor discussie. Ans had eerder van de week al aangegeven op zoek te zijn naar een waterdicht horloge en vroeg zojuist op het strand of ze het horloge van Kim even mocht bekijken, ze stelde daarbij de vraag wat erop staat, waarop Hans antwoordt "de tijd". Het ging natuurlijk om het merk.
Als we na acht minuten het water verlaten voelt het meteen warm, alleen na het aankleden heb ik het even wat kouder dan andere keren.
De terugweg op slippers is geen enkele uitdaging met dit weer, hoewel, Kim met wijde pijpen, geen kettingkast en zonder sok, om broek en ketting gescheiden te houden, toch even haar broekspijp tot op haar knie moet oprollen.
The next level!

Reacties

Populaire posts van deze blog

K-Kwal

Eerste lentedag

Flessenpost