The Iron Lady

Achttien april, het is zes dagen geleden dat ik gezwommen heb. Druk met werk en toen een mooi paasweekend buiten de deur. Vrijdagochtend zijn Inge en ik met de Landrover Defender 110 "the Iron Lady" naar Meppen in Duitsland vertrokken, om daar samen met Emilie, Emma, Wybe en heel veel andere leden van Landrover Club Holland een mooi paasweekend te beleven. Rondom de oude gascentrale in Meppen is een heel funpark aangelegd met een racecircuit en een flink off road terrein. We kamperen op wat officieel de parkeerplaats is maar het bevalt prima. Omringd door Landrovers, Landrover liefhebbers en spelende kinderen genieten we van een weekendje weg, prachtig weer en natuurlijk twee volle dagen tot onze assen in het zand of de modder.
Er was genoeg uitdaging, hellingen, diepe modderplassen, bomen en zelfs een koeltoren waar je doorheen kunt rijden. Deze keer heeft iedereen, inclusief Emma achter het stuur gezeten.
Zwemmen was er niet bij of het moest in een moddersloot zijn geweest, ik heb daarvoor gepast. De avonden en nachten waren wel koud dus een mijn conditie is op dat vlak misschien een beetje in tact gebleven.
Nu weer thuis is het zover, de meeste Zwemburen hebben hun pretje al gehad dus het wordt een only-the-lonely. De eerste keer in korte broek en T-shirt, het wordt echt steeds gemakkelijker. De boulevard is overvol en het strand gezellig druk. Er zijn twee mensen aan het zwemmen dus helemaal onely-the-lonely kun je het niet echt noemen. Het is achttien en een halve graad en het water is tien en een halve graad dus van een echte uitdaging kun je niet spreken. Toch is het weer fijn om de dagelijkse duik te nemen en mijn plan is in ieder geval morgen weer te gaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

K-Kwal

Eerste lentedag

Flessenpost