Mitch

Zaterdag veertien mei, Simone, Kim, Hans, Evert-Jan en ik spreken om twaalf uur af. Het is prachtig mooi weer, Simone is wat later dus we zijn erbij gaan zitten. Als Simone aan komt lopen heeft niemand haast om op te staan, dus zitten we met z'n allen nog even van het weer te genieten. Evert-Jan heeft een oranje zwembroek en een geel shirt aan, volgens Hans kan hij direct een hoofdrol krijgen in Baywatch.
Na een poosje staan we dan toch maar op en rond kwart over twaalf lopen we het water in. Om de een of andere reden heeft het in januari of februari nooit zolang geduurd voordat we het water in gingen.
De zee is kalm en helder, we dobberen wat rond terwijl Jip en Samuel langzaam van ons vandaan gaan door de sterke stroming. Kim houdt ze nauwlettend in de gaten en is steeds bezig de jongens terug te roepen, als ze na een paar minuten nog steeds op dezelfde plek zijn roept Kim "nog iets verder, jullie zijn er nog net niet", de rest moet lachen want ze zijn inderdaad geen meter verschoven.
Dan gaat Evert-Jan (AKA Mitch) zich ermee bemoeien, hij loopt naar de jongens en lokt ze op speelse wijze naar veiligere wateren.
Na zo'n tien minuten gaan we eruit en wachten we op Hans die uitgebreid aan het douchen is en nog geen tijd heeft voor een selfie.
Na het aankleden is er ineens haast, Evert-Jan moet naar de markt, Hans spelen en ik beton storten. Simone blijft rustig zitten en zal nog langer blijven om met haar gezin van een mooie stranddag te genieten, Kim staat ook al klaar om met Hans mee te gaan maar dan daalt het besef dat Jip en Samuel nog in hun zwembroek over het strand rennen. Hans zal zich iets later moeten haasten vrees ik.

Reacties

Populaire posts van deze blog

K-Kwal

Eerste lentedag

Flessenpost