Duik met een luchtje

Negenentwintig december, het is vijf voor twee als we Hans en Kim oppikken voor hun huis. Inge heeft deze duik als verjaardagsduik voor mij gepland. Het eerste kado is in aantocht want de regen is gestopt en de zon breekt voorzichtig door.
Op het strand krijg ik van Hans en Kim het volgende kado, een fles Jutter met bikinibabes erop. Dat komt goed!
Of toch niet helemaal, of niet helemaal voor iedereen want op het moment dat Kim een waarschuwing aan Inge geeft dat er een enorme hondendrol op het strand ligt, vlak achter Inge, ontdekt ze dat ze zelf al in het andere deel van het pakket heeft gestaan.
Gelukkig had Kim haar laarzen nog aan tijdens deze oncomfortabele ontmoeting met de enorm gearomeerde drol. De poep zit niet alleen tussen het profiel van haar laars maar is smeuïg langs de zijkanten opgestuwd.
We gaan wat verder op staan en Kim worstelt nog even met haar laars die ze uiteindelijk maar gewoon tijdelijk begraaft, ik merk nog op dat ik deze techniek niet ken maar we gaan het resultaat zien.
Oja, we gingen zwemmen, het water is koud met leuke golven, net niet wild genoeg om echt gemakkelijk door te komen maar het lukt ons toch. Een beetje dobberen, een beetje springen in de hoge golven en verder vervelende opmerkingen over hondendrollen maken. De tijd vliegt voorbij en na zo'n zeven minuten als de zon ook echt doorgebroken is gaan we eruit, "nog even deze hoge golf" roept Hans, het is een tegenvaller, "we doen die" roept Kim, er volgen er nog een paar maar dan gaan we er toch echt uit. Het Juttertje lonkt.
De selfie kan nog wel in badkleding met de brandende zon op onze ruggen. Dan aankleden, voor Kim nog een worsteling met haar laars en dan het Juttertje.
Zo wil ik ieder jaar wel voor de vierde keer vijftig worden!

Reacties

Populaire posts van deze blog

K-Kwal

Eerste lentedag

Flessenpost